De collectie van Reijco Fashion wordt zorgvuldig samengesteld. Voor elk seizoen  gaan we op zoek naar de leukste en mooiste kleding en accessoires om u als klant steeds opnieuw te doen verwonderen, een uitgebreide keuze te bieden en soms ook om u uit te dagen een nieuwe draai te geven aan uw eigen kledingstijl. 

Er wordt gewerkt met een aantal vaste merken en daarnaast wordt de collectie elke 2 weken aangevuld met nieuwe items om in te spelen op de laatste trends, het weer en de vraag van u als klant. Hieronder volgt een impressie van onze merken.

Collectie en merken

Y-CONIC 650x437.jpg

Y-CONIC

Een Nederlands merk met een eigen DNA, hanteert duurzaam hoge kwaliteit in creatieve designs, gedetailleerde afwerkingen en perfecte pasvormen. Een mix in trend, classy, casual, sportief, stoer en elegant. 

Zhrill website.jpg

ZHRILL

Stoer en trendy! Een jeansmerk dat o.a. bekend staat om zijn stoere spijkerbroeken, perfecte pasvormen met de mooiste wassingen. 

Rino and pelle website.jpg

RINO&PELLE

Duurzame stukken die uiteindelijk garderobefavorieten worden, Kleding waar we graag in leven. Een levendige mix van zowel klassieke als moderne elementen.

Bianco website.jpg

Bianco

Bianco Jeans staat bekend om zijn modieuze denim collecties gebaseerd op het gebruik van hoogwaardige stoffen samen met een exclusief ontwerp en een opmerkelijke en flatterende pasvorm. Degenen die ze dragen, voelen zich de hele dag geweldig.

Freebird website.jpg

Freebird

Voor elk seizoen en voor elke gelegenheid,  jurken die passen bij dat ene speciale moment. Vernieuwende collecties die altijd één ding met elkaar gemeen hebben: ze passen perfect in het huidige straatbeeld en zijn helemaal on trend.

Simple website.jpg

Simple

“Not just a trend label, but a forever brand.” Simple zet moderne ontwerpen om in kwalitatieve kledingstukken met de nadruk op eenvoud. Een authentiek, tijdloos label dat zich richt op hoogwaardige stoffen en subtiele details.  een modern, vrouwelijk maar bovenal minimalistisch merk.

Caddis Fly website.jpg

CADDIS FLY

Tijdloze en modieuze stijl die je look een ontspannen en verfijnde uitstraling geven. Coole en opvallende details staan ​​centraal. CADDIS FLY vertegenwoordigt een sterke, onafhankelijke vrouw die houdt van een casual look met een rauw randje.

G-maxx website.jpg

G-maxx

G-maxx staat voor brede collecties die actueel en direct draagbaar zijn. Ze staan voor fashion forward, comfortabel en betaalbaar. 

Good M U website.jpg

Good Morning Universe

Dit innovatieve fashion merk creëert met zorg en aandacht trendy collecties met fijne details die staan voor een positieve en trendy levensstijl. De combinatie van het met zorg samenstellen van kwaliteiten, wassingen en ontwerpen zorgen voor een perfecte, comfortabele pasvorm dat aanvoelt als een tweede huid.